Вјере Главно

Владика бањалучки Јефрем: Нека Господ помогне да уђемо у мирније вријеме

У ХРАМУ ХРИСТА СПАСИТЕЉА БИЛИ И ЦВИЈАНОВИЋ, РАЈЧЕВИЋ, СТАНИВУКОВИЋ, ИЛИЋ И ЂАЈИЋ

Фото: Саша Пашалић/РАС Србија

ЊЕГОВО  преосвештенство епископ бањалучки Јефрем честитао је свим православним вјерницима највећи хришћански празник Васкрс, истичући да се данас молимо за сав наш народ, а посебно све оне који страдају у пандемији вируса корона.

“Молимо се за све који страдају, све који су стицајем околности везани за болесничке постеље, било у нашим болницама или у својим домовима”, поручио је владика Јефрем вјерницима.

Након поноћне литургије у Храму Христа Спаситеља у Бањалуци, владика Јефрем је нагласио да је Господ, који је васкрсао, љекар душа и тијела наших.

“Нека Господ помогне свима нама, а ми да се потрудимо колико је до нас да бисмо ушли у неко мирније вријеме, а живот наставио својим током”, рекао је Јефрем.

Литургији у Храму Христа Спаситеља присуствовали су предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Српске Срђан Рајчевић, градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, предсједник Скупштине града Младен Илић, као и предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар