Влада РС Главно

Додик: МУП Српске је један од њених најважнијих идентитета

СВИМ ПРИПАДНИЦИМА МУП РС ЧЕСТИТАО КРСНУ СЛАВУ – СВ. АРХАНГЕЛА МИХАИЛА
  • „Наша полиција је током свог постојања прошла кроз разна искушења, али упркос свему па чак и жељама многих за њеним укидањем, она је данас стасала у један од најпоузданијих и најснажнијих симбола Републике Српске. МУП Српске је сигурно једна од најбољих полицијских агнеција у региону“

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋИ и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је крсну славу – Светог архангела Михаила министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, директору Полиције Синиши Кострешевићу и свим припадницима Министарства унутрашњих послова /МУП/, истичући да су полиција и МУП један од најважнијих идентитета Републике.

„Желим да и у будућности радите професионално, реализујете зацртане циљеве и радите на јачању Министарства унутрашњих послова Републике Српске како би њени грађани били још безбједнији и сигурнији“, нагласио је Додик.

Он је истакао да наше друштво тражи јаку полицију и полицајци морају имати друштвени ауторитет, додавши да ће се увијек, заједно са институцијама Српске, залагати за бољи статус и положај полицајаца и свих припадника МУП-а Српске.

„Наша полиција је током свог постојања прошла кроз разна искушења, али упркос свему па чак и жељама многих за њеним укидањем, она је данас стасала у један од најпоузданијих и најснажнијих симбола Републике Српске. МУП Српске је сигурно једна од најбољих полицијских агнеција у региону“, истакао је Додик.

Он је нагласио да је развој МУП-а подржан одговорним и професионалним радом више хиљада њених припадника, али и трајно обиљежен животима 782 припадника Полиције Републике Српске који су током одбрамбено-отаџбинског рата уграђени у темеље Српске, саопштено је из кабинета предсједавајућег и српског члана Предсједништва БиХ.

„Још једном свим припадницима МУП-а Републике Српске желим срећну славу, као и много здравља, среће и успјеха у приватном и професионалном животу, посебно у вријеме пандемије током које су дали и дају велики допринос у заштити здравља наших грађана“, поручио је Додик.

МУП Републике Српске прославиће сутра крсну славу – Светог архангела Михаила.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар