Влада РС

Лукач: У Српској нико никога не прислушкује, а нарочито не посланике!

„ПРИСЛУШКУЈУ СЕ САМО КРИМИНАЛЦИ И ПОТЕНЦИЈАЛНИ ТЕРОРИСТИ КОЈИ МОГУ УГРОЗИТИ РС“
  • Министар унутрашњих послова РС нагласио да је синоћна изјава српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика била само политичка игра коју он увијек игра са посланицима Драшком Станивуковићем и Небојшом Вукановићем јер их не узима за озбиљно

ДРАГАН Лукач, министар унутрашњих послова РС, рекао је да нико у РС не прислушкује никога, а нарочито не народне посланике, већ само криминалце и потенцијалне терористие који могу угрозити РС.

Он је рекао да је синоћна изјава српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика била само политичка игра коју он увијек игра са посланицима Драшком Станивуковићем и Небојшом Вукановићем јер их не узима за озбиљно.

Нагласио је да је већ поднесена кривична пријава, те да се остале кривичне пријаве по истом предмету не могу поднијети, а позвао је и надлежни одбор у Народној скупштини да дође у МУП и изврши све провјере.

Перица Бундало, посланик ПДП-а, је на ову Лукачеву констатацију питао шта је полицијско возило, за које је рекао да се ради о бијелом комбију, 25. и 27. децембра радило пред зградом Предсједништва ПДП-а, те испод његовог стана.

„Имам снимке, чак и видео снимке, а о овом први пут јавно сада говорим“, рекао је Бундало.

Лукач је на то одговорио да МУП РС технику користи одговорно и по закону, а да снимање кроз зидове помоћу комбија постоји само на филмовима.

„Нема потребе да неко долази комбијем под било чији прозор да би га се снимало. Господине Бундало, ви сте озбиљан човјек, били сте министар унутрашњих послова, ви знате како се користи техника“, рекао је Лукач и додао да свако ко има неку недоумицу или сумњу треба да се обрати МУП-у.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар