Vlada RS Glavno

Policija Srpske obilježila svoj dan i u vanrednom stanju zbog epidemije

VIJENAC NA CENTRALNO SPOMEN-OBILJEŽJE POLOŽILI LUKAČ I ĆULUM

DAN Policije Republike Srpske, 4. april, obilježen je danas služenjem parastosa stradalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u krugu najužeg rukovodstva MUP-a Banjaluci, navodi se iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS

Vijenac na Centralno spomen-obilježje položili su ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor policije  Darko Ćulum.

Ministar Lukač uputio je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske iskrene čestitke povodom Dana policije Republike Srpske, koji se ove godine proslavlja u vanrednom stanju, izazvanom pandemijom virusa korona koji nije zaobišao Republiku Srpsku.

„Vi ste i u ovim izazovnim vremenima pokazali da ste uz građane Republike Srpske i da sve svoje poslove i zadatke obavljate krajnje profesionalno i odgovorno, a u korist svih naših građana. Želim nam svima da što prije prevaziđemo izazove koji su pred nama, te izađemo iz krizne situacije, živi, zdravi i spremni za sve poslove i zadatke na zaštiti bezbjednosti Republike Srpske“, poručio je ministar Lukač.

Dodaj komentar

Klikni ovde da postaviš komentar