Федерација/БиХ

Цвијановић: Све што су Комшић и Бећировић рекли у Кијеву – то нису ставови Предсједништва БиХ

САСТАЛИ СУ СЕ СА ПРЕДСЈЕДНИКОМ УКРАЈИНЕ ВЛАДИМИРОМ ЗЕЛЕНСКИМ
  • „О посјети ме предсједавајући Комшић упознао, али она није стављана на дневни ред сједнице Предсједништва, што значи да није ни разматрана нити су усаглашавани ставови. У складу са тим, ставови које буду износили током посјете су искључиво њихови појединачни“

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да су ставови два члана Предсједништва Дениса Бећировића и Жељка Комшића, изнијети током посјете Украјини, искључиво њихови појединачни, а не званични ставови Предсједништва нити БиХ.

Цвијановићева је истакла да је посјета два члана Предсједништва Украјини кабинетског типа на шта, поред званичних посјета, као чланови Предсједништва имају право.

– О посјети ме предсједавајући Комшић упознао, али она није стављана на дневни ред сједнице Предсједништва, што значи да није ни разматрана нити су усаглашавани ставови. У складу са тим, ставови које буду износили током посјете су искључиво њихови појединачни, а не званични ставови Предсједништва нити БиХ – нагласила је Цвијановићева за Срну.

Комшић и Бећировић данас су се у Кијеву састали са украјинским предсједником Владимиром Зеленским.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар