Вијести Федерација/БиХ

Додик: Мислите да би дошло оволико званичника из Србије да је Вучић био против?

INEXBH НА СВОЈ НАЧИН „ДАО РИЈЕЧ ДОДИКУ“ ИАКО 9. ЈАНУАР НАЗИВА „ТАКОЗВАНИМ ДАНОМ РС“

У ИНТЕРВЈУУ за београдски лист Политика, а говорећи о обиљежавању такозваног „дана РС-а“, Милорад Додик је рекао да није важно ко је дошао, већ да се народ окупио и показао шта мисли.

Иако на скуп нису дошли предсједник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић, Додик је рекао да РС њима дугује само част и подсјетио да је Вучић упутио, „упечатљиву честитку”, а да је у име Владе Србије било неколико министара, војске и полиције, начелник Генералштаба, преноси Бета.

– Може свако сад да се нешто пита, али како им не падне на памет да се упитају да ли бисмо имали толико званичника из Србије да је Вучић био против тога. Могу само захвалити Вучићу за све што је урадио за РС, од инвестиција до политичког става да поштује Дејтон и договор унутар БиХ, увијек уз напомену да воли РС – рекао је Додик и изразио очекивање да ће се Вучић у наредним годинама поново појавити на прослави у Бањој Луци.

https://index.ba/dodik-o-vucicu-tzv-danu-rs-mislite-da-bi-doslo-toliko-zvanicnika-iz-srbije-da-je-vucic-bio-protiv-toga/

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар