Федерација/БиХ

Додик: Српска ће Савчићу пружити сваку врсту подшке – он у овој борби неће бити сам

ОДЛУКА СУДА БиХ УПЕРЕНА ЈЕ И ПРОТИВ СВАКОГ СРБИНА У РС КОЈИ НИЈЕ ПО ВОЉИ БОШЊАЦИМА

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је Срни да одлука Суда БиХ о одређивању притвора предсједнику БОРС-а Миломиру Савчићу нема никакве везе са правом и правдом, већ је искључиво политичка одлука те правосудне институције.

„Република Српска пружиће Савчићу сваку врсту подшке и у овој борби неће бити сам. Ова одлука Суда БиХ није донесена само против генерала Савчића, већ против сваког Србина у Републици Српској који не мисли и не прича онако како се свиђа Бошњацима“, истакао је Додик.

Онима који ово раде, рекао је Додик, могу само да поручим да оваквим одлукама и политиком неће уплашити никога у Републици Српској, нити ће је дестабилизовати.

Оваквим одлукама само ће створити још већи отпор сваког Србина према оваквој БиХ чији су сви елементи усмјерени против Срба и Српске“, нагласио је Додик.

Суд БиХ одредио је данас притвор генералу Миломиру Савчића „због кршења мјера забране у његовим иступима у јавности“, а његов адвокат Миодраг Стојановић најавио је жалбу на ову одлуку.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар