Вијести Федерација/БиХ

Калабухов честитао Кошарцу именовање за замјеника предсједавајућег Савјета министара БиХ

КОШАРАЦ НАГЛАСИО ДА МУ ЈЕ ЧЕСТИТКА ПОСЕБНО ДРАГА ЈЕР МУ ЈЕ РУСКИ АМБАСАДОР ПРИЈАТЕЉ
  • „Искрено захваљујем мом пријатељу, уваженом амбасадору Руске Федерације Игору Калабухову за честитку поводом именовања на позицију замјеника предсједавајуће Савјета министара. Русија је наш пријатељ и партнер са којим желимо јачати сарадњу у свим сегментима“

АМБАСАДОР Руске Федерације Игор Калабухов честитао је министру спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташи Кошарцу именовање на функцију замјеника предсједавајуће Савјета министара и потврдио спремност за наставак конструктивне сарадње.

– Потврђујем спремност за наставак конструктивне сарадње у интересу даљег развоја односа између наших пријатељских земаља и народа – навео је Калабухов у честитки.

Кошарац је на свом Икс профилу истакао да је ријеч о посебно драгој честитки и да га је Калабухов обрадовао пријатељским гестом.

– Искрено захваљујем мом пријатељу, уваженом амбасадору Руске Федерације Игору Калабухову за честитку поводом именовања на позицију замјеника предсједавајуће Савјета министара. Русија је наш пријатељ и партнер са којим желимо јачати сарадњу у свим сегментима – навео је Кошарац.

Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ именовао је јуче министра спољне трговине и економских односа у Савјету министара Сташу Кошарца за замјеника предсједавајуће Савјета министара Борјане Кришто.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар