Федерација/БиХ

Кошарац: Ескобар пријетње свог осиромашеног ума може окачити мачку о реп

„НЕЋЕ НАС УПЛАШИТИ СВОЈИМ КАБАДАХИЈСКИМ И ПАМЕЋУ НЕТАКНУТИМ НАРАТИВОМ“
  • Сташа КОШАРАЦ: Тај сплеткарош и смутљивац даје себи за право да говори о „осиромашеном ентитету“?! Да има имало образа, достојанства и части, клекнуо би пред српски народ и молио за опроштај због осиромашеног уранијума којим су нас бездушно засипали!
  • „Нека га неко обавијести да је вријеме америчког аргумента силе наспрам силине аргумената прошло. Српска никада неће пристати на чланство у НАТО“

ЗАМЈЕНИК предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац изјавио је да увреде замјеника помоћника државног секретара САД Габријела Ескобара на рачун Српске најбоље говоре о њему самом, нагласивши да такве гадости могу изаћи само из осиромашеног ума трећеразредног америчког апарачика Ескобара.

– Тај сплеткарош и смутљивац даје себи за право да говори о „осиромашеном ентитету“?! Да има имало образа, достојанства и части, клекнуо би пред српски народ и молио за опроштај због осиромашеног уранијума којим су нас бездушно засипали!

Молио би српске жртве у Српској и Србији да опросте за све оно што су нам учинили током прве агресије у историји НАТО савеза. Молио би за покој душа убијене српске дјеце, жена, стараца… Молио би за све оне који и дан данас осјећају посљедице НАТО бомбардовања – истакао је Кошарац за Срну коментаришући Ескобарову изјаву да се, како је рекао, осиромашени ентитет са 750.000 људи не може супротставити НАТО савезу, да БиХ може имати безбједносне гаранције Алијансе.

Кошарац је упитао ко даје право том несрећнику да нам поново пријети силом, НАТО савезом, лажним високим представником?!

– Зар мисле да ће нас уплашити тим кабадахијским и памећу нетакнутим наративом?!

Нека га неко обавијести да је вријеме америчког аргумента силе наспрам силине аргумената прошло. Српска никада неће пристати на чланство у НАТО, о чему смо се јасно опредијелили и кроз резолуцију Народне скупштине Републике Српске. А пријетње Ескобаровог осиромашеног ума можете окачити мачку о реп! – поручио је Кошарац.

(Српска)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар