Федерација/БиХ

Нешић: Не могу да вјерујем да је господин Иванић издајник, али – јесте

ПОЧАСНИ ПРЕДСЈЕДНИК ПДП: ОПОЗИЦИЈА ДА НЕ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ АКО РС УСВОЈИ СВОЈ ИЗБОРНИ ЗАКОН
  • Министар безбједности у СМ БиХ Ненад НЕШИЋ: Да ли они поступају по одлукама НСРС или Шмита? Вријеме је да то објасне јавности, а не да нама глуме и држе предавања. Такође, треба да одговоре јесу ли уз нас у овим кризним тренутцима, уз српски народ, Републику Српску или Кристијана Шмита?

МИНИСТАР безбједности у Савјету министара Ненад Нешић рекао је да су невјероватне изјаве почасног предсједника ПДП-а Младена Иванића, који, како каже, наставља поданичку политику, коју је заступао и док је био члан Предсједништва БиХ.

– Не могу да вјерујем да је господин Иванић издајник, али очигледно да јесте. Наставља своју издајничку и поданичку политику, коју је заступао и док је био члан Предсједништва БиХ. Срамота ме његове изјаве. Иванић сада једино може да се повуче из политике и да, како се каже, „објеси копачке о клин“ – истакао је Нешић за РТРС.

Каже да се поставља питање да ли је опозицији релевантнија Народна скупштина Српске, или нелегални, нелегитимни туриста, звани Кристијан Шмит?

– Да ли они поступају по одлукама НСРС или Шмита? Вријеме је да објасне јавности, а не да нама глуме и држе предавања. Такође, треба да одговоре јесу ли уз нас у овим кризним тренутцима, уз српски народ, Републику Српску или Кристијана Шмита – пита Нешић.

Подсјећамо, почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да опозиција не би требало да учествује на изборима уколико се усвоји изборни закон Републике Српске који ће бити под контролом Републичке изборне комисије.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар