Федерација/БиХ

Шпирић: Шмитова изјава је дугме за гашење опозиције у Републици Српској

ДОБРО ЈЕ ШТО ЈЕ СРБИМА ОТВОРИО ОЧИ ДА ОПОЗИЦИЈА НЕ ПРЕЗА НИ ОД ПАКТА СА ЂАВОЛОМ
  • Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола ШПИРИЋ: Само су несувисла оправдања и демантовања из редова опозиције гора од онога што је Шмит изјавио о њима. Маске су пале и сад је јасно ко чува, а ко руши Републику Српску

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋИ Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Никола Шпирић рекао је да је данашња изјава Кристијана Шмита дугме за гашење опозиције у Републици Српској.

– Чак и овакав Шмит, непризнат и острашћен према Републици Српској, отворио је очи Србима да опозиција не преза ни од пакта с ђаволом у борби за власт и јуришању на институције Републике Српске. Безидејност опозиције, која за једини програм има рушење предсједника Републике Српске Милорада Додика, оголио је онај ко им је требао помоћи у том срамном циљу – изјавио је Шпирић за Срну.

Он сматра да јавност у Републици Српској није чула ништа што није знала и што није било видљиво, али је добро да су и „невјерне Томе“ чули од Шмита какве се игре играју у подривању Републике Српске и њених институција.

– Само су несувисла оправдања и демантовања из редова опозиције гора од онога што је Шмит изјавио о њима. Маске су пале и сад је јасно ко чува, а ко руши Републику Српску. Само то им је узалудан посао. Донкихотивски јуришају на вјетрењаче па су у својој немоћи смијешни – закључио је Шпирић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар