Главно РС и матица

Амбасадор Врањеш у наступним посјетама код Дачића и Боцан-Харченка

СА ШЕФОМ ДИПЛОМАТИЈЕ СРБИЈЕ СЕ СЛОЖИО И ОКО ЗАЈЕДНИЧКИХ ИНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОЈЕКАТА
  • Амбасадору Руске Федерације у Србији рекао и да БиХ није увела санкције РФ захваљујући принципијелном ставу руководства Републике Српске са предсједником Милорадом Додиком на челу

АМБАСАДОР БиХ у Србији Александар Врањеш био је данас у наступној посјети код првог потпредсједника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића, саопштено је из Амбасаде БиХ у Србији.

Дачић је Врањешу пожелио добродошлицу и успјешан мандат.

– Србија је пријатељска држава која подржава интегритет БиХ и Републике Српске у оквиру БиХ – истакао је Дачић.

Дачић и Врањеш су се усагласили да постоји простор за унапређење односа двије земље, посебно у заједничким инфраструктурним пројектима, као и у оквиру регионалне сарадње и међусобне подршке на европском путу.

Врањеш је захвалио Дачићу на подршци коју Србија пружа БиХ и изразио увјерење да ће односи и заједнички пројекти бити и у будуће успјешни.

Врањеш је био у наступној посјети и код амбасадора Руске Федерације у Србији Александра Боцан-Харченка и том приликом размијењени су погледи на актуелну политичку ситуацију.

Боцан-Харченко пожелио је добродошлицу амбасадору Врањешу.

Током састанка Врањеш је истакао да БиХ није увела санкције Руској Федерацији захваљујући принципијелном ставу руководства Републике Српске са предсједником Милорадом Додиком на челу, саопштено је из Амбасаде БиХ у Србији.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар