Главно Странке

Чубриловић: Успјех Демоса биће мјера нормалности у Српској и БиХ

ПАРТИЈА РАЧУНА ДА ЋЕ ЈЕ ПОДРЖАТИ СВИ КОЈИ ЖЕЛЕ ПРОСПЕРИТЕТ И БОЉИ ЖИВОТ
  • Слободан НАГРАДИЋ: Судбина БиХ и Српске одлучиваће се у наредних неколико година у институцијама БиХ. Зато је јако важно ко ће Републику Српску представљати у тим институцијама. Неопходно је да из Српске на нивоу БиХ говоримо једним гласом“

ПОБОЉШАЊЕ живота грађана, просперитет и мир циљеви су Демоса, поручено је вечерас у Бањалуци са предизборне трибине те политичке партије.

Предсједник Демоса и носилац његове листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Недељко Чубриловић истакао је да та политичка партија нуди квалитетне и озбиљне људе.

„Организовано и спремно дочекујемо предстојеће изборе. Рачунамо на подршку грађана који желе просперитет и бољи живот у Републици Српској и БиХ“, рекао је Чубриловић новинарима.

Он очекује да успјех Демоса буде мјера за, како је навео, нормалност у Републици Српској и БиХ.

Кандидат Демоса за Парламентарну скуштину БиХ из Изборне јединице један Слободан Наградић каже да ће се судбина БиХ и Српске одлучивати у наредних неколико година у институцијама БиХ.

„Зато је јако важно ко ће Републику Српску представљати у тим институцијама. Неопходно је да на нивоу БиХ говоримо једним гласом из Републике Српске“, рекао је Наградић.

Кандидат Демоса за Народну скупштину Српске из Изборне јединице три Миленко Вучета рекао је да Демос очекује да ће на предстојећим изборима освојити шест мандата.

Он је оцијенио да је Градски одбор Демоса Бањалука спреман за предстојеће опште изборе.

Кандидат Демоса за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Дијана Ромић Стјепановић рекла је да је политика Демоса очување Српске, а да је за то неопходно унаприједити пронаталитетну политику.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар