Главно Странке

Чубриловић: Вјерујем да ће и други фактори након Додикове посјете Русији увидјети каква је Српска реалност

ПРЕДСЈЕДНИК ДЕМОС УВЈЕРЕН ДА ЋЕ И ПОСЈЕТА ТУРСКОЈ ПОКАЗАТИ КОЛИКО РС НИЈЕ ИЗОЛОВАНА
  • Недељко ЧУБРИЛОВИЋ: Делегација која је била у Русији на челу са предсједником Српске Милорадом Додиком примљена је на највишем нивоу и с поштовањем, што са Српску значи много

НЕДЕЉКО Чубриловић, предсједник ДЕМОС-а, оцијенио је да свака посјета највиших званичника Српске лидерима свјетских сила, попут Русије, даје нову видљивост и политичко-економску корист Републици.

– Делегација која је била у Русији на челу са предсједником Српске Милорадом Додиком примљена је на највишем нивоу и с поштовањем, што са Српску значи много. Вјерујем да ће и други фактори увидјети да у својим ставовима често погрешно виде Српску и да ће се угледати на овакве примјере у којима се Република гледа као реалност – рекао је Чубриловић.

Он је честитао Додику добијање руског Ордена Александра Невског који је мало ко добио са ових простора.

Чубриловић је истакао да посјете Додика и других републичких званичника неким чланицама ЕУ, Бјелорусији и Русији, те она најављена Турској, показују да Српска није изолована као што неки покушавају и тврде у Сарајеву и шире.

Предсједник Русије Владимир Путин уручио је јуче у Казању Орден Александра Невског предсједнику Републике Српске Милораду Додику за велики допринос развијању сарадње Русије и БиХ и јачању партнерства са Српском.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар