Главно Странке

Цвијановић: Хоћемо јасан глас Српске у Сарајеву да нема одлучивања у њено име

ДОДИК: ПОЧЕТКОМ ОКТОБРА ПОНОВО ДОЛАЗИМО У ПРЊАВОР ДА ОТВОРИМО АУТО-ПУТ
  • Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два Дарко ТОМАШ: „Увјерен сам у апсолутну побједу СНСД на предстојећим изборима. У задње двије године предано смо радили у Прњавору и увјерен сам да грађани виде напредак који је остварен. Ипак, ништа од свега тога не би било без подршке предсједника Милорада Додика и премијера Жељке Цвијановић“

КАНДИДАТ коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик поручио је на вечерашњем предизборном скупу у Прњавору да ће почетком октобра поново доћи у ову општину када ће бити отворен аутопут, један од капиталних објеката који су заједно урадиле републичка и локална власт.

Додик каже да је на овај начин Прњавор спојен са Добојем и Бањалуком најсавременијом саобраћајницом.

„Овдје смо урадили много. Прњавор има одличног начелника, човјека који је уложио енергију да покрене многе ствари. Прњавор данас изгледа много другачије него прије двије године“, рекао је Додик.

Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је да је политика СНСД-а јасан глас у Сарајеву, што значи да се зна шта су интереси и приоритети Републике и да нико не одлучује у име Српске.

Цвијановићева је на вечерашњем предизборном скупу у Прњавору рекла да је сигурна у велику побједу СНСД-а у овој општини у коју је Влада Републике Српске до сада уложила 80 милиона КМ кроз различите пројекте.

„Ове године улажемо око 1,5 милиона КМ, а све што локална заједница достави као захтјев од стратешког интереса има подршку Владе, као што је случај и са свим осталим општинама. Овдје су људи који разумију нашу политику, а то су јака Република Српска и стабилне институције које могу да раде у корист грађана“, рекла је Цвијановићева.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два Дарко Томаш изјавио је да је увјерен у апсолутну побједу СНСД-а на предстојећим изборима.

„У задње двије године предано смо радили у Прњавору и увјерен сам да грађани виде напредак који је остварен. Ипак, ништа од свега тога не би било без подршке предсједника Републике Српске Милорада Додика, Владе Републике Српске и премијера Жељке Цвијановић“, закључио је Томаш.

Он је изразио увјерење да ће СНСД побиједити у Прњавору како би се наставило са изградњом и развојем ове локалне заједнице.

На вечерашњој трибини СНСД-а у Прњавору представљени су кандидати за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице један и кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар