Главно Странке

Цвијановић: Миличевић очигледно не смије да именује стварног кривца, па оптужује СНСД

„ПО ЊЕГОВОЈ АНТИЛОГИЦИ: ФУНКЦИОНЕРИ СНДС УС ПРВО СЕБИ ПОГАСИЛИ РАЧУНЕ У БАНКАМА, ПА ОНДА И СДС“
  • „Нека се Миличевић обрати америчкој Амбасади, а онда и банкама и упита их по ком закону, или судској пресуди, су то учиниле, умјесто што износи овакве патетичне измишљотине“

ЖЕЉКА Цвијановић, потпредсједник СНСД, рекла је да јој је, иако су на сасвим различитим политичким позицијама, заиста жао што је СДС суочен са проблемима у вези са изласком на изборе, али да су изјаве предсједника СДС-а Милана Миличевића, осим што су бесмислене и нимало паметне, и крајње безобразне.

– Миличевић очигледно не смије да именује стварног кривца, па зато ствара имагинарне. Ваљда Миличевић зна да СДС на листу ОФАК нису ставили ни СНСД нити Агенција за банкарство Републике Српске – нагласила је Цвијановић за Срну, замољена да прокоментарише изјаву Миличевића да је „СНСД преко своје Агенције за банкарство наредио банкама у Републици Српској да СДС не може имати рачун“.

Она је навела да су – према Миличевићевој антилогици – функционери СНСД-а прво сами себи погасили банковне рачуне, да би онда могли угасити и СДС-у, што је крајња небулоза.

– Нека се Миличевић обрати америчкој Амбасади, а онда и банкама и упита их по ком закону или судској пресуди су то учиниле, умјесто што износи овакве патетичне измишљотине – рекла је Цвијановић.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар