Главно Федерација/БиХ

Цвијановић у Кишињеву разговарала са Орбаном, Вучићем, Сакеларопулу, Ковачевским и Рамом

ИСКОРИСТИЋЕ САМИТ У КИШИЊЕВУ ДА ЊЕГОВЕ УЧЕСНИКЕ УПОЗНА СА ПРИЛИКАМА У СРПСКОЈ И БиХ
  • Након разговора са предсједником Србије објавила: „Као и увијек, тако и данас чврсто стојимо уз братску Србију, њено руководство и наш народ на Косову и Метохији. Увијек и на сваком мјесту!“

Извор: РТРС

СРПСКИ члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да је Самит Европске политичке заједнице добра прилика да са европским и регионалним лидерима размијени мишљења о актуелној ситуацији и изазовима у Европи и на Балкану, али и да их упозна са тренутним приликама у Републици Српској и БиХ.

Подсјетила је да на Самиту учествује на позив предсједнице Молдавије Маје Санду.

Уочи Самита Цвијановићева је разговарала са предсједником Владе Мађарске Виктором Орбаном.

– Пријатељски сусрет у Кишињеву и, као и увијек, пријатан и садржајан разговор са предсједником Владе Мађарске – навела је Цвијановићева на Инстаграму.

Цвијановићева је претходно разговарала и са предсједницима Србије Александром Вучићем и Грчке Катерином Сакеларопулу, као и предсједницима влада Сјеверне Македоније Димитром Ковачевским и Албаније Едијем Рамом.

Као и увијек, тако и данас чврсто стојимо уз братску Србију, њено руководство и наш народ на Косову и Метохији. Увијек и на сваком мјесту! – поручила је преко Инстаграма након разговора са Вучићем.

 

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар