Главно Свијет

ДФ: Кривокапић је издао – све чега се дотакао, срећа што Црна Гора нема нуклеарно оружје

МАНДИЋ ЗАТРАЖИО ДА СЕ УКЛОНИ ГРАНИЦА ИЗМЕЂУ ЦРНЕ ГОРЕ И СРБИЈЕ
  • „Био је успјешан једино у десантима на западне амбасаде и у одрицању од сопственог народа који је узалуд вјеровао да Здравко ‘`Истина` неће постати други Новак Килибарда
  • Андрија МАНДИЋ у Беранама: “Када би се уклониле границе између наше двије земље срео би се српски народ и са једне и са друге стране, као и наше комшије Бошњаци са својим сународницима”

ДЕМОКРАТСКИ фронт саопштио је данас да је црногорски премијер Здравко Кривокапић успио да изда све чега се дотакао, те да је права срећа што Црна Гора нема нуклеарно оружје, јер би “апокалипса стигла знатно раније него што пише у Библији”.

Демократски фронт је реаговао на изјаву Кривокапића који је казао да лидери Демократског Фронта (ДФ) “беспризорним измишљотинама нападају владу коју су срушили”.

“Тај политички кусур покупљен из новчаника Радмиле Војводић, једино је био успјешан у десантима на западне амбасаде и одрицању од сопственог народа који је узалуд вјеровао да Здравко “Истина“ неће постати други Новак Килибарда. Али за ових годину дана рукољубиви професор је успио да засјени и Новака Килибарду, што је био подухват раван заузимању Монт Евереста у тренерци и боролетама у којима је дочекивао чешке туристе у својој нелегално саграђеној вили у Бијелој”, наводе из ДФ-а, пренио је црногорски портал ЦдМ.

Здравко Кривокапић

ДФ  је оцијенио да тражити “од Ђукановићевог тужилаштва да лидери ДФ- а буду осуђени у срамној судској фарси”, може само индивидуа која је “у патолошкој жељи за фотељом изгубила елементарни осећај људскости”.

“Професору ‘Истини’ није сметао ДФ кад га је из неког академског шпајза поставио на чело листе и као бруталног анонимуса и политичког аналфабету предложио за мандатара и премијера. Тад су му инфраструктура и гласови ДФ-а и те како одговарали, посебно док је за време изборне кампање са флашом ракије у руци љубио тробојке и крстио се пред сваким саобраћајним знаком”, поручују из ДФ-а.

Међутим, чим је, даље наводе, `Истина` постао премијер, прво је “затражио да лидери ДФ-а буду пресуђени, како би лакше проглашавао српски народ за геноцидни, признавао Косово, уводио санкције Русији, а истовремено својој породици обезбјеђивао бизнис варијанте о којима ћемо тек упознати јавности”.

Андрија Мандић (Фото: Демократски фронт)

Мандић је на скупу у Беранама поручио вечерас да се залаже за уклањање граница између Црне Горе и Србије како би се омогућио нормалан проток људи, робе и капитала.

“Када би се уклониле границе између наше двије земље срео би се српски народ и са једне и са друге стране, као и наше комшије Бошњаци са својим сународницима”, поручио је Мандић уочи недјељних локалних избора у Беранама.

Он је истакао да Црне Горе нема без Срба и да је српски народ највећи гарант опстанка Црне Горе.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар