Главно РС и матица

Ђајић: Станивуковић и шака јада око њега изгубили компас

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ЈАДНО И НЕНОРМАЛНО ДА ПРЕД УКЦ ДОЛАЗЕ ЉУДИ КОЈИ НИШТА У ЖИВОТУ НИСУ УРАДИЛИ
  • Директор УКЦ Владо ЂАЈИЋ: Драшко Станивуковић је без конкурса запослио 150 до 200 послушних људи у Градској управи који не знају ништа да раде, као ни он. Једино је добро што ово неће трајати још дуго и у наредних неколико мјесеци грађани ће изабрати право руководство у граду Бањалуци

ДИРЕКТОР Универзитетско-клиничког центра (УКЦ) Републике Српске Владо Ђајић рекао је Срни да је увјерен да ће у наредних неколико мјесеци Бањалука добити право руководство, озбиљне и школоване људе који ће на прави начин водити град, а не као градоначелник Драшко Станивуковић, за којег је оцијенио да је „потпуно изгубио компас“.

Говорећи о конференцији за новинаре коју је градоначелник Бањалуке и предсједник Градског одбора ПДП Драшко Станивуковић одржао код УКЦ и изнио низ оптужби на његов рачун, Ђајић је навео да је „јадно и ненормално да једна група људи која ништа није у животу урадила, безвезњаковићи дођу пред УКЦ, озбиљну установу свјетског калибра, гдје се здравствени радници боре за животе људи“.

– Овдје су смјештени нечији очеви, мајке, дјеца и онда дођу неки који причају глупости и ремете рад медицинског особља и мир пацијената – нагласио је Ђајић.

Према његовим ријечима, није забиљежено у свијету да то ради неко ко би требало да буде градоначелник.

– Пацијенти, њихова родбина и здравствени радници огорчени су и ово данас је доказ да су Станивуковић и „шака јада“ око њега изгубили компас, не знају шта раде и видјели су да их народ више не подржава. То је исто као кад бисмо ми отишли пред Градску управу и питали колико је новца Станивуковић узео од тајкуна – рекао је Ђајић.

Ђајић је додао да је Станивуковић без конкурса запослио 150 до 200 послушних људи у Градској управи који, како је рекао, не знају ништа да раде као ни он.

– Једино је добро што ово неће трајати још дуго и у наредних неколико мјесеци грађани ће изабрати право руководство у граду Бањалуци, озбиљне и образоване људе који знају свој посао – рекао је Ђајић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар