Главно Предсједник РС

Додик ће се у руској „сјеверној престоници“ срести са Лавровом

ИДЕ НА ДВА МЕЂУНАРОДНА ФОРУМА У С. ПЕТЕРБУРГУ - БЕЗБЈЕДОНОСНИ УАПРИЛУ И ЕКОНОМСКИ У ЈУНУ
  • ТВ Русија 24 рекао: „Доћи ћу на Санктпетербуршки економски форум, јер је то мјесто гдје можете да се упознате са свјетским достигнућима. За мене је то што ме редовно позивају на њега једна од малих привилегија. Надам се да ћу се на маргинама форума састати са Лавровом и другим важним руским личностима“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске учествоваће на безбједносном форуму крајем априла и Санктпетербуршком међународном економском форуму, који ће бити одржан у јуну када се очекује састанак са шефом руске дипломатије Сергејем Лавровом.

Руска државна новинска агенција РИА Новости пренијела је и ову његову изјаву телевизији Русија 24:

– Доћи ћу на Санктпетербуршки економски форум, јер је то мјесто гдје можете да се упознате са свјетским достигнућима. За мене је то што ме редовно позивају на њега једна од малих привилегија. Надам се да ћу се на маргинама форума састати са Лавровом и другим важним руским личностима.

Додао је да Српска очекује да ће на том форуму ојачати и сарадњу са руским компанијама.

Ове године, Економски форум у Санкт Петербургу биће одржан од 5. до 8. јуна.

Додик је рекао да ће активно учествовати и на 12. Међународном безбједоносном форуму – сусрету високих представника задужених за питања безбједности, који ће, такође, бити одржан у Санкт Петербургу.

Од 23. до 25. априла.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар