Главно Предсједник РС

Додик: Дачић је у Скопљу на прави начин представљао Србију, а и интересе Српске

ЗАХВАЛНИ СМО МУ И НА ЗАЛАГАЊУ ЗА ПОШТОВАЊЕ ДЕЈТОНА И СТАТУСА СРПСКЕ
  • Милорад ДОДИК: Дачића сматрам пријатељем Републике Српске јер он то потврђује својим односом према Српској. Сарадња са њим је увијек била добра и у интересу и Србије и Српске, уз висок ниво разумијевања за позицију Републике Српске

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је министар спољних послова Србије Ивица Дачић на прави начин представљао Србију и њене државне интересе на Министарском савјету ОЕБС-а у Скопљу, а самим тим и позиције Републикe Српске.

– Данас сам телефоном разговарао са министром Дачићем, који учествује на Министарском савјету ОЕБС-а у Скопљу, и захвалио му на таквом приступу на овом веома значајном скупу. Имајући у виду да је Ивица Дачић министар у правом смислу ријечи, он је на прави начин представљао своју земљу, те заступао и интересе Републике Српске – истакао је Додик.

Предсједник Српске је рекао да Дачића сматра пријатељем Републике Српске и да он то потврђује својим односом према Српској.

– Сарадња са Дачићем је увијек била добра и у интересу и Србије и Српске, уз висок ниво разумијевања за позицију Републике Српске. Захвални смо и за његово залагање за поштовање Дејтонског споразума и статуса Српске, као и на ставу да је унутрашњи дијалог пут до договора – нагласио је Додик за Срну.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар