Главно Предсједник РС

Додик: Ми знамо да смо на својој земљи и у својој отаџбини – зато не дамо Српску

„СРПСКИ НАРОД ЈЕ ОПЕТ ПОКАЗАО ИСТИНСКУ И НЕУПИТНУ ЊУБАВ ПРЕМА СВОЈОЈ РЕПУБЛИЦИ“
  • Ове године је уведена још једна лијепа пракса додјеле златника бебама рођеним 9. јануара. Широм Српске рођено је 17 дјевојчица и 15 дјечака на дан рођења Републике Српске и то је најљепши поклон који је обогатио Републику

ПРОТЕКЛУ седмицу обиљежила је величанствена прослава Дана Републике Српске, а српски народ још једном је показао истинску и неупитну љубав према својој Републици, свечано и достојанствено, онако како она то и заслужује, поручио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Додик је на свом Инстаграм профилу подсјетио да је обиљежавање Дана Републике почело у Бањалуци полагањем вијенаца палим борцима, те додјелом ордења и признања пријатељима Српске, након чега је одржана свечана академија.

– Највећу захвалност изразили смо онима који су дали живот за Републику Српску, оставили трајни траг у њеном оснивању и постојању, али и онима који је својим радом, талентом и постигнућима промовишу на најљепши начин – додао је Додик.

Наводећи да је ове године уведена још једна лијепа пракса додјеле златника бебама рођеним 9. јануара, Додик је истакао да је широм Српске рођено 17 дјевојчица и 15 дјечака на дан рођења Републике Српске и да је то најљепши поклон који је обогатио Републику.

– Пожелио сам им да их прати срећа кроз живот, да воле своју земљу и да заједно с њом расту, развијају се и постану добри људи – додао је Додик.

Он је нагласио да је протекла седмица била пуна емоција за све који воле Српску.

– Седмица када смо послали поруку и да ће се у годинама које долазе славити још љепше и величанственије, а они којима то смета, нека и даље лажу, измишљају и раде шта год желе. Ми знамо да смо на својој земљи и у својој отаџбини, и зато не дамо Републику, не дамо наш идентитет и не дамо нашу слободу. Живјела Република Српска! – поручио је Додик.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар