Главно Предсједник РС

Додик: Најмучније ми је кад се неко из ПДП заклиње у Српску, а посебно у Народну скуштину

НАГЛАСИО: ДОК СЕ ВЛАСТ БАВИ ОЗБИЉНИМ ПОСЛОВИМА – ЦРНАДАК ПОТРБУШКЕ СМИШЉА ЧИМЕ ЋЕ ЗАМАЈАВАТИ НАРОД
  • „Штета што је Црнадак оболио и од политичког сљепила па не види разлику између власти и државе и Додика и предсједника Републике Српске. Што се тиче Црнаткових квалификација на мој рачун – не знам шта бих му више рекао осим да чучне, у великој је нужди!“
  • Додик рекао да може само да се извини Црнатку што је изјавио да је често путовао у Лондон, јер је као министар иностраних послова ипак чешће ишао у Кувајт, код кума, наравно народним новцем, без икаквог смисла и сврхе

МИЛОРАД Додик, предсједник СНСД, рекао је да док се власт бави конкретним и озбиљним послом, што и јесте њен посао, Игор Црнадак лежи потрбушке и смишља чиме ће замајавати народ.

– Јасно ми је да полемиком са мном Црнадак покушава да добије пажњу, али већ сам му рекао да му чак ни ја не могу помоћи да не буде политички маргиналац – нагласио је Додик.

На молбу Срне да прокоментарише Црнаткову изјаву у којој позива предсједника СНСД-а и предсједника Републике Српске да „престане износити неистине“, те да је то неприкладно за његове године, Додик је одговорио да износити лажи није лијепо без обзира колико година имали, па је предложио Црнатку да се држи свог савјета.

Када је ријеч о Црнатковој изјави да опозиција „не води никакву харангу против Милорада Додика него жестоко брани Народну скупштину и Републику Српску“, лидер СНСД-а је нагласио да му је мало шта мучно као кад се неко из ПДП-а заклиње у Републику Српску, а посебно Народну скуштину Републике Српске, коју су напустили кад год је Српској требало јединство.

– Штета што је Црнадак оболио и од политичког сљепила па не види разлику између власти и државе и Додика и предсједника Републике Српске. Што се тиче Црнаткових квалификација на мој рачун не знам шта бих му више рекао осим да чучне, у великој је нужди! – рекао је Додик.

Додик је рекао да може само да се извини Црнатку што је изјавио да је често путовао у Лондон, јер је као министар иностраних послова ипак чешће ишао у Кувајт, код кума, наравно народним новцем, без икаквог смисла и сврхе.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар