Главно Предсједник РС

Додик: Срби у Српској од БиХ желе само једно – да поступа уставно и да их не приказује као „лоше момке“

ЗАТО ШТО СМО ЗА ДЕЈТОН – ПРАВЕ ОД НАС „НЕВАЉАЛИ НАРОД“ КОЈИ ТРЕБА КАЖЊАВАТИ
  • „Српски народ у Републику Српској не може да рачуна на објективан приступ. Видите, када се ради о Албанцима, онда се њима све уважава, онда покушавају да им признају независност, а када Срби у Републици Српској траже само једну ствар, нама не дозвољавају ни да будемо у уставном поретку како је донесен у БиХ“

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да Срби у Републици Српској од БиХ желе само једну ствар – да поступа уставно, а не да их приказује као „неваљали народ“ који треба кажњавати.

Он је на истакао да БиХ од Срба прави лоше момке које треба санкционисати.

– Српски народ у Републику Српској не може да рачуна на објективан приступ. Видите, када се ради о Албанцима, онда се њима све уважава, онда покушавају да им признају независност, а када Срби у Републици Српској траже само једну ствар, нама не дозвољавају ни да будемо у уставном поретку како је донесен у БиХ – рекао је Додик и додао да се са друге стране ниподаштавањем споразума, Албаницима на Косову и Метохији дају сва права.

Он је додао да је управо то што српски народ показује да је за Дејтонски споразум и мир, довело до тога да се нађе у једном потпуно нестабилном безбједносном расположењу од стране актера политике и дешавања на простору БиХ.

Истакао је да војска у БиХ нема сврху и да српски народ не може имати повјерења у њу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар