Главно Странке

Додик: Српска ће на октобарске изборе изаћи најстабилнија откад постоји

НА КОЗАРИ СЕ САСТАО СА ОСТАЛИМ ЛИДЕРИМА ВЛАДАЈУЋЕ КОАЛИЦИЈЕ – М. ПАВИЋЕМ И П. ЂОКИЋЕМ

ЛИДЕР СНСД Милорад Додик изјавио је данас да Република Српска, од свих до сада одржаних избора, у предстојеће улази најстабилнија.

Након састанка представника владајуће коалиције – СНСД, ДНС-а и СП-а на Козари, Додик је рекао новинарима да је учињено много на побољшању живота грађана Републике Српске и да не види начина да Српска, њене финансије и институције буду угрожени.

Додик је нагласио да Српска биљежи раст у 15 посљедњих квартала, подсјетивши да су повећане пензије и плате, као и да се граде важни објекти.

Лидер ДНС-а Марко Павић рекао је да су на данашњем састанку усаглашени ставови коалиције по свим питањима, као и да је неупитна подршка појединачним кандидатима на предстојећим изборима.

Он је оцијенио да је политичка и финансијска ситуација у Републици Српској повољна и да се све обавезе извршавају.

Осврћући се на мигрантску кризу у БиХ, Павић је оцијенио да Република Српска и Федерација БиХ морају ефикансније радити на сузбијању великог броја миграната јер их Српска не може примати.

Лидер СП-а Петар Ђокић оцијенио је да је коалиционо дјеловање у претходном периоду било усмјерено на побољшање економског стања и да су резултати видљиви.

На Козари је данас одржан састанак владајуће коалиције СНСД-а, ДНС-а и СП на којем је разматрана политичка ситуација у Републици Српској и БиХ.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар