Главно Свијет

Два Ђукановићева полицајца у Х. Новом ударала по возилима са тробојкама и црквеним заставама

МЕЂУ ТРИ ПРИВЕДЕНА ЛИЦА И ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ УВРИЈЕМЕ ИНЦИДЕНТА НИЈЕ БИО НА ДУЖНОСТИ
  • Према снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама, до инцидента је дошло када је колона аутомобила пролазила поред једног угостителског објекта, гдје је дошло прво до вербалног конфликта, а потом и физичког

У ХЕРЦЕГ Новом је током ауто-литије дошло до инцидента након којег су приведена три лица.

Међу приведенима је и полицајац који је у том тренутку био ван дужности.

Према снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама, до инцидента је дошло када је колона аутомобила пролазила поред једног угостителског објекта, а локални медији преносе да је дошло прво до вербалног конфликта, а потом и физичког.

На снимцима се види да је дошло до оштећења возила и да је један од учесника у инциденту задобио повреде.

Из полиције је званично саопштено да су припадници Центра безбједности Херцег Нови данас у Игалу спријечили да дође до нарушавана јавног реда и мира у већем обиму, те да су приведене три особе.

Како су казали из полиције, око 15:30 су службеници Управе полиције М.П. и В.С. изашли испред угоститељског објекта на петљи у Игалу и ударали у возила која су се органозовано кретала кроз град са истакнутим тробојкама и црквеним заставама.

„Они су покушали од једног лица да одузму заставу, и том приликом је на возилу сломљен прозор, а возило је остварило контакт са другим возилом“, каже се у саопштењу.

Наводи се да је у поступку утврђено да је у нарушавању јавног реда и мира учествовао и И.Р.

„Колона се зауставила и након вербалног конфликта наведена лица су се вратила у угоститељски објекат“, казали су из полиције.

Додаје се да ће против М.П, В.С. и И.Р. бити поднијете прекршајне пријаве због почињених прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар