Главно Странке

Говедарица: Српској треба обнова – народ жели промјене

„ДА МЛАДИ ОСТАЈУ“ - ПРЕДИЗБОРНИ СКУП САВЕЗА ЗА ПОБЈЕДУ У ПРЊАВОРУ
  • Младен ИВАНИЋ: Република Српска ће остати једнако јака као што је сада. Не желим конфликте, сукобе, отворићу Српску свијету

КАНДИДАТ СзП-а за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да синоћни скуп СДС-а и чланица Савеза у Прњавору потврђује да народ жели промјене у Српској.

Говедарица је изјавио да је потребна обнова да би се могло боље живјети, радити и да би млади остали у Српској.

„Не желимо да будемо земља старих људи, већ земља у коју ће људи долазити, радити и формирати породице. Зато нам је пуно срце када видимо овакву искрену подршку људи који долазе и подржавају СзП“, навео је Говедарица.

Кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да ће чувати мир у БиХ и чврсто бранити интересе Републике Српске.

„Република Српска ће остати једнако јака као што је сада. Не желим конфликте, сукобе, отворићу Српску свијету“, истакао је Иванић.

Предсједник НДП-а Драган Чавић каже да борци који су стварали Републику Српску очекују да им буде враћено одузето право, без којег је, како је навео, прије неколико година остало око 40.000 корисника да би се уштедјело око 40 милиона КМ.

Носилац листе СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици један Драган Мектић рекао је да је увјерен у побједу СДС-а и коалиционих партнера, Вукоте Говедарице и Младена Иванића и да ће бити формирана власт која ће радити за народ.

Носилац листе СДС за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Миладин Станић навео је да ће се ова странка залагати за побољшање животног стандарда.

Носилац листе ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два Милан Шврака рекао је да је вријеме да завлада демократија.

На трибини у Прњавору представљени су кандидати чланица СзП-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два и Парламентарну скупштину БиХ у Изборној јединици један.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар