Главно Странке

Говедарица: Српској треба стабилност, а ње не може бити са овом власти

У ЕМИСИЈИ ПУЛС БН ТВ РЕКАО ДА ЋЕ СНСД ДОЖИВЈЕТИ СУДБИНУ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ У СРБИЈИ
  • „Крајње је вријеме да се Република Српска почне спашавати са искреним патриотама и са људима који зају и умију. Са људима који су храбри и достојанствени. Република Српска такве људе зове и призива. То су људи који Српску из овог блата, примитивизма, неимаштине и биједе треба да врате на пут поноса и достојанства. То може и мора да се деси јер ћемо у супротном пропасти“
  • Обећао да ће након побједе на октобарским изборима потписти два документа: „Један – имовински картон мој и моје уже фамилије и то ћу грађанима да саопштим. Други папир ће бити моја неопозива оставка на мјесто предсједника Републике Српске уколико се деси да  је Вукота Говедарица имао једну марку више на свом рачуну него што је то износ мјесечне или годишње плате“

СДС је спремна да заједно са народом побиједи режим, казао је у емисији Пулс БН ТВ предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица.

– СДС нема проблема са својом оријентацијом. Остајемо државотворна странка и никада нисмо сишли са тог пута, рекао је Говедарица.

Он је нагласио да је СДС на добром путу.

„СДС је преживјела веома турбулентна времена и остала је и опстала. Тако ће бити и даље. То је снага СДС-а“, рекао је Говедарица, додајући да ће СНСД Милорада Додика доживјети судбину Демократске странке у Србији.

Он је рекао да је у Српској бахата и корумпирана власт која неаргументовано оптужује СДС само из разлога да би правдала своје неуспјехе.

„Први модел је прогласити опозицију незналицама и политикантима, а други модел је прогласити некога издајником. То су манипулације оних који су од грађана направили биједу и сиротињу, а од себе најбогатије људе. Ми желимо да то промијенимо, јер РС неће бити њихова приватна прћија, него правна држава, држава у којој ће радити поштени и честити људи, желимо да у институционалном смислу она буде набилдана стручним и компетентним људима, правим, а не лажним патриотама“, казао је Говедарица.

„РС треба стабилност, а ње нема са овом власти“, казао је Говедарица, наглашавајући да Република Српска не смије остати земља стараца и криминалаца.

„Власт је довела Републику Српску на просјачки штап и данас је немогуће замислити да може да живи без међународних кредита. Сваког дана се задужујемо 1,9 милиона КМ за јавну потрошњу“, рекао је Говедарица, наводећи да вјерује да људи виде свијетло на крају тунела и да треба да се у октобру пробуде из овог ружног сна.

„Крајње је вријеме да се Република Српска почне спашавати са искреним патриотама и са људима који зају и умију. Са људима који су храбри и достојанствени. Република Српска такве људе зове и призива. То су људи који Српску из овог блата, примитивизма, неимаштине и биједе треба да врате на пут поноса и достојанства. Ја то вјерујем. То може и мора да се деси јер ћемо у супротном пропасти. И тога су грађани свијесни.“

А први потез након побједе биће потписивање два документа, обећава Говедарица.

„Један – имовински картон мој и моје уже фамилије и то ћу грађанима да саопштим. Други папир ће бити моја неопозива оставка на мјесто предсједника Републике Српске уколико се деси да  је Вукота Говедарица имао једну марку више на свом рачуну него што је то износ мјесечне или годишње плате.“

Оптужбе за издају су бесмислене, увјерава предсједник СДС-а.

„Или смо политиканти и незналице или смо издајници. Нема ништа страшније у српском народу него бити издајник. Можете да будете и лопов, и битанга, и преварант, и осион, и човјек који има најниже моралне вриједности, али ако некоме кажете да је издајник то је највећи удар на његову част. Дакле, то је једна манипулација оних који су од грађана Републике Српске направили биједу и сиротињу, а од себе супербогаташе.“

„Ту је прича о рату у БиХ до којег никада више неће доћи „, каже Говедарица и додаје да ратни профитери данас у БиХ свако из своје базе зарађују на пропагирању ратне реторике, док су грађани за то вријеме све сиромашнији.

„Ратна реторика је представа за јавност од које користи имају само политичари који ту причу пропагирају“, закључио је Говедарица у емисији Пулс БН ТВ.

http://www.rtvbn.com/3903637/zajedno-sa-narodom-pobijedicemo-rezim

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар