Главно Свијет

Хрвати сами себе прогласили за најглупље међу десет најглупљих

„ОНИ ЖЕЛЕ ДА БУДУ НАЦИСТИ...ТИ МОМЦИ НЕ ЖЕЛЕ НИШТА ОСИМ ДА БУДУ ЊЕМЦИ“

ХРВАТСКА је проглашена за најглупљу земљу на сталној листи интернет странице „Топ десет“ (TheTopTens), а читаоци, који уједно и гласају, тврде да Хрвати „мрзе свакога ко је другачији“.

„Они мрзе другачије, односно оне који нису Хрвати, католици, конзервативци, хетеросексуалци, јер су неспособни да сами ријеше стварне проблеме попут корупције и непотизма“, једно је од образложења, које преносе хрватски портали.

Испод листе је чак хиљаду коментара у вези са Хрватском, а у њима преовладавају тврдње да у тој земљи „обожавају ратне злочине и ратне злочинце“.

„Они желе да буду нацисти. Ти момци не желе ништа осим да буду Њемци… То их ставља у посебну категорију глупана“, један је од бројних коментара.

У неким коментарима наводи се да је „земља /Хрватска/ предивна, али да људи из Владе /углавном ХДЗ-а/ узимају новац само за себе тако да земља бива све сиромашнија, док глупи грађани увијек гласају за најгору владу и онда буду изненађени када схвате да новца више нема“.

Већ неколико година на интернет страници „Топ десет“ појављују се различите листе, а Хрватска је високо котирана у категорији најглупљих земаља. Та листа се прави на основу гласова читалаца.

(Срна)

 

Тагови

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар