Главно РС и матица

Јеринић: Арнаутовић лаже да не постоје вреће неискоришћених листића и печати

ГРАДОНАЧЕЛНИК ДОБОЈА: ДОБОЈ ЈЕ МЕТА ЈЕР ЈЕ У ЊЕМУ ДОДИК ДОБИО ДОСТА ГЛАСОВА
  • Градоначелник Борис ЈЕРИНИЋ: „Сав материјал из Добоја послат је у складу са законом и прописима. Позивам ЦИК да прво отвори вреће из Добоја и увјери се да је то тако. На снази је специјални рат

ГРАДОНАЧЕЛНИК Добоја Борис Јеринић рекао је данас да је лаж да не постоје вреће и печати неискориштених гласачких листића, као што је то изјавио предсједник Централне изборне комисије /ЦИК/ БиХ Суад Арнаутовић.

Јеринић је истакао да је лаж да је било ма каквих малверзација у Добоју и да је Арнаутовић изнио низ лажи.

„Сав материјал из Добоја послат је у складу са законом и прописима, те позивамо ЦИК да сутра прво отвори вреће из Добоја и увјери се да је то тако. На снази је специјални рат, те је сада јасно да се Добој помиње у негативном контексту само зато што је велики број Добојлија подржао /кандидата СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорада/ Додика“, рекао је Јеринић за АТВ.

Према његовим ријечима, сутра ће Градска изборна комисија Добоја одржати хитну сједницу и појаснити грађанима Републике Српске до детаља, да је рађено у складу са прописима изборног процеса.

Арнаутовић је данас рекао федералним медијима да је након што је преузет изборни материјал из свих општина у БиХ „да у граду Добоју са 61 бирачког мјеста не постоје вреће и печати од неискориштених гласачких листића“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар