Главно Федерација/БиХ

Комшић: Ако је Вучић пријатељ БиХ – нека доказе о западном мијешању у изборе изнесе одмах

ОСУМЊИЧИО ПРЕДСЈЕДНИКА СРБИЈЕ ДА ЖЕЛИ ДА ПОМОГНЕ ЧОВИЋУ И ДА АБОЛИРА „РУСКО МИЈЕШАЊЕ“

КАНДИДАТ за члана Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић позвао је данас предсједника Србије Александра Вучића да одмах изнесе доказе о мијешању западних сила у изборе у Босни и Херцеговини, да не чека да избори прођу.

Комшић сматра да би Вучић требало да изнесе те, како је навео, „фрапантне доказе“, уколико је пријатељ Босне и Херцеговине.

„Господин Вучић тврди да посједује те доказе. Ако је пријатељ Босне и Херцеговине, како за себе воли да каже, нека одмах изнесе те фрапантне доказе и сазнања о умијешаности других држава у изборе у Босни и Херцеговини. Будите наш искрени пријатељ и одмах то изнесите. Нама у Босни и Херцеговини не требају никакве смутње, али нам исто тако не требају ни гласине са Ваше стране. Зашто да се чека осми октобар, тада је већ касно. Ако знате о чему се ради, будите пријатељ ове државе и све јавно изнесите“, казао је Комшић, пренијела је регионална телевизија Н1.

Он је додао да је босанскохерцеговачка јавност до сада једино упозната да „мијешањем руских обавјештајних служби које у сарадњи са Хрватским ХДЗ-ом и Драганом Човићем покушавају да утичу на изборни процес у Босни иХерцеговини“.

Можда господин Вучић у намјери да помогне господина Човића и да аболира руско мијешање у изборни процес у Босни и Херцеговини, шпекулацијама о мијешању западних сила изборе у Босни и Херцеговини, једноставно жели скренути пажњу са тога, или рећи да је мијешање у изборни процес у БиХ сасвим нормално. Зато позивам господина Вучића да одмах изнесе фрапантне доказе које наводно поседује“, рекао је Комшић.

(Танјуг)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар