Главно Странке

Кошарац: Увредама на мој рачун – ПДП је само потврдила да је мала пробосанска странка

„НА ОКТОБАРСКИМ ИЗБОРИМА БИЋЕ ОДУВАНА СА ПОЛИТИЧКЕ СЦЕНЕ И ИЗ САРАЈЕВСКИХ ФОТЕЉА“

ЧЛАН Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац рекао је да „гомила увреда и клевета, које су му упућене у саопштењу Информативне службе ПДП-а, одају нервозу једне мале, пробосанске партије, која је свјесна да за своју политику нема подршку грађана Републике Српске и да ће ускоро бити одувана са политичке сцене и из скупо плаћених фотеља у Сарајеву у којима сједе против воље српског народа у Републици Српској“.

„Најприземнији могући рјечник, препун клевета и увреда, јасан је знак да су их погодиле чињенице и истина о дјеловању њиховог почасног предсједника и члана Предсједништва БиХ Младена Иванића, о чему сам јуче говорио у јавности. О улози господина Иванића и његовог кабинета у припремама за извођење здружене вјежбе припадника Оружаних снага БиХ и НАТО-а на полигону Мањача, која укључује и употребу злогласних америчких авиона А-10, нема ни ријечи у саопштењу Информативне службе ПДП-а“, истакао је Кошарац.

Он је у изјави Срни подсјетио да је јуче у јавност изнио чињенице о укључености људи из кабинета српског члана Предсједништва БиХ Младена Иванића у оперативне припреме за извођење војне вјежбе на Мањачи, чему се оштро супротстављају институције и грађани Републике Српске.

„Од Иванића сам тражио да престане да спава у Предсједништву БиХ, да забрани одржавање те вјежбе и да нареди да се обуставе све припремне активности Оружаних снага БиХ с циљем реализације те војне вјежбе, чијим се одржавањем игноришу одлуке институција Републике Српске и директно крши Резолуција Народне скупштине о проглашењу војне неутралности Републике Српске. Умјесто одговора, добио сам гомилу неистина, уз увредљив и клеветнички рјечник, који је срамотан и потпуно непримјерен у политичкој комуникацији са јавношћу“, поручио је Кошарац.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар