Главно Федерација/БиХ

Кошарац: За гађење су Бећировићева и Комшићева обиљежја Армије БиХ, али – разумјели смо поруку

ПОРУКЕ ЉУДИ СА МИЛИТАНТНИМ НАМЈЕРАМА И СТАВОВИМА УВИЈЕК ДОЛАЗЕ ИЗ ФБиХ
  • Сташа КОШАРАЦ: Поставља се питање кога Бећировић и Комшић представљају у Украјини? Чије интересе заступају у Кијеву? Када би човјек добро размислио, не би се могло рећи чак ни да представљају ФБиХ, а камоли да представљају БиХ

ЗАМЈЕНИК предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац истакао је да се приватни поход Дениса Бећировића и Жељка Комшића у Кијев своди искључиво на политиканство и самопромоцију двојице популиста, који су у вјечној потреби да се покажу као фалсификатори чињеничног стања у БиХ.

– Посебно је гадљиво њихово појављивање са обиљежјима тзв. Армије РБиХ. Но, ми смо разумјели поруку. Желим да вјерујем да ће и „душебрижници“ за БиХ разумјети поруку да у политичком животу и систему у БиХ и даље постоје они који имају милитантне намјере и ставове. Такве намјере увијек долазе из ФБиХ – указао је Кошарац.

Он је нагласио да да управо такве милитантне главе и фалсификатори желе да окарактеришу Српску као дестабилизирајући фактор и лажно је оптужују за дисолуцију.

Кошарац је рекао да је истина да управо они не одустају од милитантних и провокативних идеја, потврђујући своју задојеност исламском декларацијом.

– Поставља се питање кога Бећировић и Комшић представљају у Украјини? Чије интересе заступају у Кијеву? Када би човјек добро размислио, не би се могло рећи чак ни да представљају ФБиХ, а камоли да представљају БиХ и да у име БиХ износе било какве ставове – објавио је Кошарац на Инстаграму.

1 коментар

  • zar je normalnim ljudima do smijeha kad su u posjeti zemlji gdje se odvija rat i gdje gine zivlje. Pogledajte samo ove izkezene face sa namjestenim osmjesima od uha do uha, koliki kreten moras biti kada se ovako ponasas u sred umiranja

Кликни овде да поставиш коментар