Главно Странке

Ковачевић: Бореновић и остали из опозиције стално би да заскоче Додика и СНСД, али не могу да доскоче

„ЊЕГОВА ПОЛИТИКА КАО ЛИДЕРА ПДП ОД ПОЧЕТКА ЈЕ МАНИПУЛАТИВНА, ДЕСТРУКТИВНА И ИЗДАЈНИЧКА“

БРАНИСЛАВ Бореновић је по традицији успјешан једино у пласирању измишљотина, а његова политика као предсједника ПДП-а од почетка је манипулативна, деструктивна и издајничка, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

На молбу да прокоментарише Бореновићеву изјаву да од функционера СНСД-а, а понајвише њиховог лидера Милорада Додика, слушају сталне критике, па и псовке на рачун НАТО-а, а заправо, како каже, све раде супротно, Ковачевић је одговорио да је то јефтино политичарење и тужакање нешто што не треба ни коментарисати.

– Од њих никада нисмо чули ниједну инцијативу о томе како народ у Српској треба да живи боље, и нећемо ни чути. Они између себе не могу да се усагласе ни око једног питања, а једина ствар око које се уједине је како да покушају наштетити Милораду Додику и СНСД-у. Стално се нешто заскакују, али не могу јадни да доскоче – нагласио је Ковачевић за Срну.

Међутим, додао је он, вратиће им се оно што покушавају направити другом.

– И зато СНСД наставља да ради и јача Српску, а опозиција само нека настави путем који је изабрала и на крају ће се сама у потпуности растурити – поручио је Ковачевић, који је и делегат СНСД-а у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар