Главно Странке

Ковачевић: Ђиласов напад изложио грађане Српске линчу његових истомишљеника

ОЦИЈЕНИО ДА ОН ПРОМОВИШЕ САМО ПОДЈЕЛЕ И МРЖЊУ МЕЂУ СРБИМА, ШТО ОЗБИЉНО ЗАБРИЊАВА
  • Портпарол СНСД Радован КОВАЧЕВИЋ упитао Ђиласа: да ли се сада грађани Републике Српске, због његових неодговорних и лажних оптужби, треба да се боје за своју безбједност када дођу у Београд или било који други град своје вољене Србије?

СРАМАН је и пун лажних навода напад једног од лидера опозиције у Србији Драгана Ђиласа према грађанима Републике Српске, који су због таквог његовог чина, на друштвеним мрежама изложени линчу и најодвратнијем изливу мржње његових истомишљеника, рекао је Срни портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

– Ђилас би требао знати да грађани Републике Српске имају право на држављанство Србије, а да би оног тренутка када постану држављани Србије требали бити равноправни са свим другим држављанима, без обзира на њихову националну, вјерску или било коју другу припадност – навео је Ковачевић.

Он је истакао да је очигледно да се од Ђиласа тренутно једино може очекивати промоција подјела и мржње међу Србима, што озбиљно забрињава.

Ковачевић је навео да СНСД има партнерску и пријатељску сарадњу и односе са СНС-ом, али да у потпуности уважава и поштује демократско право грађана Србије да слободно бирају.

Он је упитао Ђиласа да ли се сада грађани Републике Српске, „због његових неодговорних и лажних оптужби, требају бојати за своју безбједност када дођу у Београд или било који други град своје вољене Србије“.

Ковачевић је поставио и питање да ли требају људи из Српске 2022. године у својој Србији да размишљају да ли ће им неко можда полупати аутомобил због регистарских ознака из Републике Српске.

Ђилас је на друштвеним мрежама објавио снимак за који наводи да је доказ о „увозу“ сигурних гласова из Републике Српске за владајућу странку на изборима у Србији, најављеним за април.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар