Главно Федерација/БиХ

Ковачевић: Република Српска нема нити је икад имала користи од дипломатије БиХ

„ТУРКОВИЋ НИКАДА НИЈЕ ПРЕДСТАВЉАЛА БиХ ВЕЋ – НАЈРАДИКАЛНИЈУ СТРУЈУ МЕЂУ БОШЊАЦИМА“
  • Из последњих дипломатских састанака (српског члана Предсједништва БиХ Милорада) Додика видјело се да Република Српска не да није изолована, већ је изузетно активна у презентовању политичких ставова и реалне ситуације у БиХ     

САВЈЕТНИК српског члана Предсједништва БиХ Радован Ковачевић рекао је да се Република Српска за промоцију и политичко представљање увијек ослања на ауторитет својих представника, те да Српска нема, нити је кад имала користи од дипломатије БиХ.

“Без обзира што Сарајево, као и појединци из опозиције Републике Српске, тврди да су Бањалука и Република Српски изоловани, сада се показало да то није тачно. Из последњих дипломатских састанака (српског члана Предсједништва БиХ Милорада) Додика видјело се да Република Српска не да није изолована, већ је изузетно активна у презентовању политичких ставова и реалне ситуације у БиХ”, истакао је Ковачевић

Он је изјавио за београдске “Вечерње новости” да се Српска залаже за мир, очување стабилности и БиХ у оквирима Дејтонског споразум.

Ковачевић је указао да Република Српска нема, а никада није ни имала користи од дипломатије БиХ која је заробљена од СДА и служи само за промовисање њихових ставова и интересе бошњачког народа.

“Бисера Турковић никада није представљала БиХ, већ искључиво најрадикалнију струју међу бошњачким народом”, оцијенио је Ковачевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар