Главно Странке

Мазалица: Хаџифејзовић је открио намјере и жеље људи из политичког Сарајева

ВЛАСНИК И ДИРЕКТОР FACE TV ПИТАО ДА ЛИ ЈЕ РЈЕШЕЊЕ ДА СЕ ДОДИК „СМЈЕНИ, СМИРИ ИЛИ УБИЈЕ“
  • Нагласио да Сенад Хаџифејзовић треба да се извини Милораду Додику и свима у Републици Српској. И додао: „Мислим да (његова) изјава открива много дубље проблеме и да је заиста не би требало схватити површно“

ЧЛАН Главног одбора СНСД-а Срђан Мазалица сматра да не треба површно схватити скандалозну изјаву новинара Сенада Хаџифејзовића, која, како је рекао, открива намјере и жеље људи из политичког Сарајева да се Милорад Додик уклони са политичке сцене и да се то покуша урадити свим средствима.

– Хаџифејзовић је новинар и њему је добро познато шта значи несмотрена изјава, јер он такве изјаве од политичара лови и тражи их, њему је добро познато шта таква реченица може изазвати у јавности – рекао је Мазалица Срни.

Додао је да је Хаџифејзовић само открио шта су стварне жеље њега и сличних њему када се као једна од опција рјешавања наводног питања и „проблема“ који се зове Милорад Додик наводи физичка ликвидација.

– То имамо прилику чути и видјети кроз коментаре на интернет порталима, који такве коментаре не санкционишу, не бришу и на тај начин се такво размишљање уводи у јавну свијест – додао је Мазалица.

Он сматра да Хаџифејзовић треба да се извини Додику и свима у Републици Српској.

– Мислим да оваква изјава открива много дубље проблеме и да је заиста не би требало схватити површно – закључио је Мазалица.

Власник и директор Фејс ТВ Сенад Хаџифејзовић је, током разговора са гостом у емисији о томе шта да се ради са Додиком, упитао да ли је рјешење да се „смијени, смири, убије?“.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар