Главно Странке

Мазалица: Тривић пуна уста патриотизма, а ради оно чему се радује Сарајево

ПУНА СУ ЈОЈ УСТА СРПСТВА И ДРАЖЕ МИХАИЛОВИЋА, А ПОБЈЕГЛА ЈЕ СА ГЛАСАЊА О ПОВЕЉАМА ОСНИВАЧИМА РС
  • У причи се воли Српска демократска странка, у гласању се не подржавају њени оснивачи. У причи се брани институција српског члана Предсједништва, у дјелима се подржава његово прегласавање. Не можете сад подржавати литије у Црној Гори и православље, а прије тога отворено причати против Руске Федерације. Не иде једно с другим

СРЂАН Мазалица, посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике, изјавио је Срни да му није јасно кад се почело на озбиљан начин доживљавати оно шта изјави Јелена Тривић, која без искуства у реалном сектору прича о привреди, која се никад ни на километар није примакла озбиљној политици, а прича о темама о којима зна само из новина.

Мазалица је нагласио да озбиљне политичке ставове обликује политичко искуство и одговорност, јер док се за озбиљне људе рачуна сачувана Полиција Републике Српске и друге надлежности, обесмишљен ОХР након кризе са Мирославом Лајчаком, усвојен механизам координације који чува глас Републике Српске, спријечено усвајање резолуције у Савјету безбједности УН о тзв. геноциду о Сребреници, Тривићевој се изгледа пред очима врте само нагађања, спекулације и ставови без икакве логике.

“Жалосно је што морамо слушати лекције о издаји и патриотизму од особе којој су пуна уста српства и Драже Михаиловића, а кад је у Скупштини могла гласати за закључке, под пријетњама ОХР-а и страних амбасада, којима смо сачували повеље додијељене људима који су стварали Републику Српску, Тривићева је побјегла”, подсјетио је Мазалица.

Он је нагласио да су хероји и патриоте стварали Републику – неки својим животима, а неки својим одлукама.

Јелена Тривић

“Данас наша генерација не гине у рову, али под пријетњама да ће нам се на примјер забранити путовања у земље ЕУ ако не одузмемо повеље нашим ствараоцима, најмање што можемо је да стиснемо тастер за гласање онако како нам налаже наше достојанство, којег Тривићева очигледно нема. Зато се и доказала у гласању против потврђивања вета српског члана Предсједништва, и то баш сваки пут, чиме је заправо слала поруке да Србе треба прегласавати”, рекао је Мазалица.

Кад се сагледа политичко дјеловање Тривићеве, истакао је Мазалица, уочава се тренд – велика прича о патриотизму, а у дјелима политика којој се радује Сарајево.

“У причи се воли Српска демократска странка, у гласању се не подржавају њени оснивачи. У причи се брани институција српског члана Предсједништва, у дјелима се подржава његово прегласавање. Не можете сад подржавати литије у Црној Гори и православље, а прије тога отворено причати против Руске Федерације. Не иде једно с другим. Ништа ни са чим, као код Јелене Тривић”, поручио је Мазалица.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар