Главно РС и матица

Скупштина Србије о КиМ 2. фебруара, Вучић објавио да ће одговорити на сва питања посланика

„ДОБАР ДЕО ПОЛИТИЧКИХ АКТЕРА ОДБИО ЈЕ РАЗГОВОР КОЈИ САМ ИМ ПОНУДИО“
  • Предсједник Србије Александар ВУЧИЋ: Моја обавеза је да поштујући парламент изађем у сусрет свим њиховим захтјевима. Појавићу се у Народној скупштини, одговарати на сва питања и борити се за Косово и Метохију и нашу Србију

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да је понудио разговор и консултације свим политичким актерима како би их упознао са свиме са чиме се Србија суочава, али да су поједини то одбили и најавио да ће се појавити у Народној скупштини како би одговарао на сва питања.

У видео-поруци објављеној на Инстаграм налогу, Вучић је нагласио да је прије два дана рекао истину о свим проблемима са којима се Србија суочава по питању КиМ.

– Ништа нисам скривао од вас. Рекао сам како и колико смо се борили и како намјеравамо да се боримо у будућности за нашу земљу – навео је Вучић.

Он је додао да је понудио свим политичким актерима разговор и консултације како би се упознали са притисцима и свиме са чиме се Србија суочава.

– Рекли су да не желе да разговарају или бар добар дио њих не жели јавну манифестацију, представу за своје политичко дјеловање. Жао ми је што нису разумјели да је држава важнија од политичких интереса било које странке, било кога од нас. Моја обавеза је да поштујући парламент изађем у сусрет свим њиховим захтјевима. Појавићу се у Народној скупштини, одговарати на сва питања и борити се за Косово и Метохију и нашу Србију – поручио је Вучић.

Он је уз то написао да „држава Србија и њени интереси увијек морају да буду испред страначких и појединачних“.

– Само заједно и уједињени можемо да се изборимо за бољу будућност наше земље – поручио је Вучић.

Скупштинa Србије о Косову и Метохији, којој ће присуствовати Александар Вучић, почеће 2. фебруара, речено је Спутњику у Предсједништву.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар