Главно РС и матица

Србија и Српска граде нераскидиве везе које неће нарушити ни унутрашњи ни спољни притисци

ЖЕЉКА ЦВИЈАНОВИЋ И АНА БРНАБИЋ РАЗГОВАРАЛЕ У БЕОГРАДУ
  • Предсједница Скупштине Србије Ана Брнабић: Не смијемо дозволити било какве даље подјеле међу српским народом

СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић састала се у Београду са предсједницом Скупштине Србије Аном Брнабић, гдје су констатовале да су мир и стабилност кључни за даљи напредак Србије и Републике Српске и да ће Београд наставити да подржава Бањалуку и развија нераскидиве везе које, неће нарушити никакви притисци, ни спољни, нити унутрашњи.

– Пред Србијом и Републиком Српском је много изазова, али увјерена сам да ћемо их мудрошћу, слогом и заједничким снагама успјешно превазићи – истакла је Цвијановићева, те додала да је увјерена да ће Брнабићева функцију предсједнице Народне скупштине обављати посвећено, одговорно и успјешно, на исти онај начин на који је све ове године водила Владу Србије.

Брнабићева је додала да не треба дозволити било какве даље подјеле међу српским народом.

– Данашњи сусрет је добра прилика да разговарамо о свим изазовима са којима се суочава наш народ и свему што нас чека у наредном периоду, као и о начинима на које ћемо на све то одговорити. Мир и стабилност су кључни за наш даљи напредак, чему ћемо свакако тежити – навела је Брнабићева на свом Инстаграм налогу.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар