Главно Странке

Станивуковић кандидат ПДП и СДС за градоначелника Бањалуке

ШАРОВИЋ: ПОДРЖАЛИ СМО СТАНИВУКОВИЋА ЈЕР ЈЕ СДС НА ПОБЈЕДНИЧКОЈ СТРАНИ

ДРАШКО Станивуковић (ПДП) биће на предстојећим локалним изборима заједнички кандидат ПДП-а и СДС-а за градоначелника Бањалуке.

Станивуковић, који је данас са предсједником Градског одбора СДС-а Славком Грбићем потписао споразум о заједничком кандидату, рекао је да ће суштина политике коју је ће да води у овом граду бити човјек и његова породица.

„За нас је симбол Бањалуке породица, те ће акценат бити на новим запошљавањима и на вриједностима као што су слобода, живот и рад“, рекао је Станивуковић.

Он је додао да је захвалан за подршку и повјерење које му је указано потписаним споразумом, те да га то обавезује да служи сваком човјеку који воли Републику Српску.

Грбић је рекао да СДС озбиљно прави планове како да унаприједи Бањалуку, кроз инвестиције, које су суштина развоја, наводећи да СДС, са својим кандидатом за предсједника Скупштине града, и те како озбиљно улази у тај посао.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да потписани споразум показује одлучност, храброст и саборност да се иде у побједу, како у Бањалуци, тако и у другим дијеловима Српске.

Он је изразио увјерење да ће Станивуковић направити тако важан искорак, који је и „највећи предуслов за борбу која слиједи 2022. године на општим изборима“.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да је ова партија на побједничкој страни, те да жели да подржи Станивуковића за кандидата за градоначелника Бањалуке.

„Имамо правог кандидата који зна шта је потребно овом граду, а то је не само слобода, него и визија како да имамо европску Бањалуку, коју Република Српска и заслужује“, додао је Шаровић.

Подршку Станивуковићу упутили су и посланици у Народној скупштини Републике Српске Небојша Вукановић, Давор Шешић и Јелена Тривић.

(Срна)

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар