Главно Странке

Станивуковић: Настојаћу да се никад не спустим испод достојанства као Јелена Тривић

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ТО ЛЕКЦИЈА КОЈУ ЈЕ ОД ЊЕ НАУЧИО И ПОЖЕЛИО ЈОЈ УСПЈЕХ У СВЕМУ ШТО БУДЕ ДАЉЕ РАДИЛА
  • „Ако би ме политика икада покушала натјерати да тако ружно причам и изнесем толико лажи о онима са којима сам растао, сазријевао и све ово пролазио, молио бих Бога да станем, одустанем и напустим политику. Ништа није вриједно тог спуштања испод људског достојанства“

Извор: РТРС

ДРАШКО Станивуковић, градоначелник Бањалуке и потпредсједник ПДП-а, огласио се након што је страначка колегица Јелена Тривић изнијела оптужбе на његов рачун путем Фејсбука.

Он је Тривићевој пожелио сву срећу, али је и рекао да ће од ње научити „да се никада, ни према коме не постави тако као она према њему данас“.

– Јелени Тривић од срца желим сву срећу у животу и сваком даљем политичком кораку! Захвалан сам јој на свему што смо заједно прошли, свим побједама, а и изазовима кроз које смо пролазили. У част тога, ништа мање од најбољег не желим да кажем – навео је Станивуковић на Инстаграму.

Он је рекао да ништа није вриједно спуштања испод људског достојанства.

– Ако би ме политика икада покушала натјерати да тако ружно причам и изнесем толико лажи о онима са којима сам растао, сазријевао и све ово пролазио, молио бих Бога да станем, одустанем и напустим политику. Ништа није вриједно тог спуштања испод људског достојанства – навео је Станивуковић.

Политику, као и живот прате и побједе и порази, а наша снага се мјери по томе како се понашамо у тим различитим животним амплитудама и нико од нас у животу неће бити амнестиран тих амплитуда, поручио је он.

– Ја ћу једно покушати – научити од ње да се никада, ни према коме не поставим тако као она према мени данас, онда када се чини да ствари нису или добре или по мојој вољи – закључио је Станивуковић.

Подсјећамо, потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић оптужила је данас градоначелника Бањалуке и члана Предсједништва ПДП-а Драшка Станивуковића за њен изборни пораз. Тривићева је на свом Фејсбук профилу поручила да неће више да ћути о „Станивуковићевим манипулацијама“, а поред Станивуковића за свој пораз оптужила је и врх ПДП-а.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар