Главно РС и матица

Старјешине ВС: Међу „генералима БиХ“ нема ни једног из Српске, а БиХ неће у НАТО док је Српска у њој

РЕАКЦИЈА НА САОПШТЕЊЕ ЛАЖНОГ И НЕПОСТОЈЕЋЕГ „УДРУЖЕЊА ГЕНЕРАЛА БиХ“ - НА ЊЕГОВЕ ЛАЖИ И ИЛУЗИЈЕ
  • Ноторна лаж је лажно представљање „као генерали БиХ“, јер ниједан генерал из Републике Српске, која је, дио Дејтонске БиХ није члан тог удружења или су тзв. генерали БиХ на вријеме схватили да је Република Српска самостална и суверена у Дејтонској БиХ
  • Ти генерали на овај начин покушавају изразити захвалност САД и НАТО што су их спасили од потпуног војничког пораза, који су им нанијели борци, генерали и комплетан старјешински кадар Војске Републике Српске

OРГАНИЗАЦИЈА старјешина Војске Републике Српске саопштила је данас да БиХ неће бити у злочиначком НАТО савезу све док је Република Српска дио дејтонске БиХ, а да се подршком евроатлантским интеграцијама непостојеће „удружење генерала БиХ“ покушава додворити САД и Алијанси без чије помоћи би били потпуно поражени од ВРС.

Старјешине ВРС су истакле да јучерашње саопштење лажног и непостојећег „удружења генерала БиХ“ обилује лажима, неистинама и илузијама.

У саопштењу напомињу да је злочиначки НАТО пакт починио највећи геноцид над народима који живе у БиХ јер се осиромашени уранијум који су истресали над Републиком Српском неконтролисано ширио цијелом БиХ и оствариваће смртоносни утицај на бројне генерације у будућности.

– Ноторна лаж је лажно представљање „као генерали БиХ“, јер ниједан генерал из Републике Српске, која је, дио Дејтонске БиХ није члан тог удружења или су тзв. генерали БиХ на вријеме схватили да је Република Српска самостална и суверена у Дејтонској БиХ – додају старјешине ВРС.

Њихова подршка НАТО интеграцијама значи онолико колико значи кап воде у мору, наводи Организација старјешина и додао да ти генерали на овај начин покушавају изразити захвалност САД и НАТО што су их спасили од потпуног војничког пораза, који су им нанијели борци, генерали и комплетан старјешински кадар Војске Републике Српске.

– Ово је прилика да се подсјете времена у коме је Војска Републике Српске, бриљантним војничким побједама над тзв. Армијом БиХ, ослободила више од 70 тадашње територије БиХ, односно свете српске земље. Ово је, такође, прилика да једном заувијек схвате да ниједан старјешина Војске Републике Српске никада неће постати члан њиховог, самозваног и тзв. „удружења генерала БиХ“ – истичу старјешине ВРС.

Ово је прилика, како кажу, да „генералима БиХ“ поруче да БиХ неће бити у злочиначком НАТО савезу, све док је Република Српска дио дејтонске БиХ.

– Много пута смо нагласали и сада понављамо, „одређени облици сарадње ДА, али чланство НЕ, а они могу и даље да сањају своје снове“ – навели су из Организације старјешина.

Српске војне старјешине су подсјетиле да је Војска Републике Српске часно и достојанствено бранила српски народ и Републику Српску и да је нико никада није осудио за било какав геноцид.

– Добро они знају ко је одсијецао српске главе уз повике „Текбир“ и „Алаху екбер“, као што добро знају како се то категорише у области хуманитарног права – наводи се у саопштењу.

Очито је, кажу српске војне старјешине, да генерали БиХ нису довољно обавијештени да су у току незаустављиви процеси стварања новог свјетског поретка, у коме неће бити довољно мјеста и простора да досадашњи хегемони и неоколонијалисти на челу са САД и НАТО, наставе да и даље тероришу и угрожавају друге правдољубиве и слободољубиве народе.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар