Главно Странке

Стевандић: Наш пројекат је 30.000 пластеника и бесплатно коришћење хладњача

УЈЕДИЊЕНА СРПСКА ПРОМОВИШЕ СТВАРАЊЕ МАЛИХ ГАЗДИНСТАВА И ПОДСТИЦАЈЕ ЗА ЊИХ
  • На предизборном скупу у Фочи нагласио: „Површина нам је као Словеније или Израела, али од 60 до 100 пута мање хране производимо, што ће рећи да не користимо оно што нам је Бог дао и за шта не требају знања за микрочипове“

НОСИЛАЦ кандидатске листе Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три, Ненад Стевандић, рекао је на трибини у Фочи да сви показатељи говоре да ће ова странка на предстојећим изборима забиљежити најбољи резултат до сада.

Стевандић је истакао да је велика разлика у односу на претходне изборе, јер је странка заживјела у свим крајевима Републике Српске.

Он је напоменуо да се њихов стратешки програм односи на производњу хране, јер је Српска земља која има један хектар обрадивих површина по глави становника, што је највише у Европи.

„Површина нам је као Словеније или Израела, али од 60 до 100 пута мање хране производимо, што ће рећи да не користимо оно што нам је Бог дао и за шта не требају знања за микрочипове. Друга ствар је енергија чија цијена је код нас најјефтинија и имамо највише киловат-часова по глави становника, а то се не користи довољно да би се смањиле цијене производа”, рекао је Стевандић.

Он је додао да је њихов први пројекат 30.000 пластеника, 10.000 радних мјеста, отварање малих газдинстава са једним до два радна мјеста, којима би се омогућило бесплатно чување хране у хладњачама када постигну добру цијену.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар