Влада РС Главно

Вишковић: Увјерен сам да ће 2024. бити још боља и успјешнија и – година мира

ПРЕМИЈЕР ОЦИЈЕНИО ДА ЈЕ СРПСКА У 2023. ПОКАЗАЛА СНАГУ И ПОЖЕЛИО ГРАЂАНИМА СРЕЋНЕ ПРАЗНИКЕ

ПРЕДСЈЕДНИК Владе Републике Српске Радован Вишковић пожелио је грађанима Српске да им 2024. година донесе добро здравље и много успјеха.

Вишковић је истакао да је Република Српска у 2023. години показала снагу и капацитете суочавајучи се са сложеним изазовима од политичких, али и економских које је успјешно превазишла.

– Претходну годину обиљежио је значајан раст плата, као и рекордна запосленост, остварили смо историјски инвестициони циклус који је видљив на простору цијеле Републике Српске – навео је Вишковић.

Он је истакао да је превасходни циљ Владе у 2024. години да Српска остане фактор стабилности и мира, као и наставак економског развоја који је гарант бољег живота за грађане.

Премијер Српске је поручио да је Влада спремна да у наредној години још више ради јер ће бити доста изазова, као и реализације бројних вишегодишњих великих пројекта који ће у потпуности презентовати све оно што је до сада рађено.

– Уз увјерење да ће нова, 2024. година бити још боља и успјешнија, година мира, развоја како колективног тако и поједнично сваког нашег грађанина, желим вам срећне новогодишње празнике да их проведете у здрављу и срећи са својим породицама и пријатељима – навео је Вишковић у честитки коју је упутио у своје и у име Владе.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар