Главно РС и матица

Вучевић: Војска Србије и даље јачати и остаће најснажнији одвраћујући фактор

ЗАХВАЛИО СЕ ПРЕДСЈЕДНИКУ РС МИЛОРАДУ ДОДИКУ ШТО ЈЕ „УВЕК СА НАМА“
  • Осврнувши се на потписивање споразума о војној сарадњи између Турске и Приштине, министар одбране Србије Милош ВУЧЕВИЋ рекао: „То није први корак Анкаре у том правцу. Београд све пажљиво прати. Србија ће имати адекватан одговор, не само политички“

MИНИСТАР одбране Србије Милош Вучевић рекао је данас да је Војска Србије понос својих грађана и захвалио предсједнику Републике Српске Милораду Додику што је данас на Топчидеру присуствовао приказу наоружања и војне опреме и што је увијек уз Србију.

– Хвала предсједнику Србије Александру Вучићу на стрпљењу, хвала Додику што је са нама и увек је са нама око најважнијих догађаја и обиљежавања – истакао је Вучевић на конференцији за новинаре након приказа.

Он је навео да ће Војска Србије наставити да јача и да ће остати најснажнији одвраћујући фактор за све оне који евентуално покушају да угрозе безбједност државе.

– Надамо се и живимо за мир, али увек морамо да будемо спремни. То је одговор онима који испоручују оружје… – рекао је Вучевић.

Осврнувши се на потписивање споразума о војној сарадњи између Турске и Приштине, Вучевић је рекао да ово није први корак Анкаре у том правцу и да Београд све пажљиво прати.

– Србија ће имати адекватан одговор, не само политички – рекао је Вучевић.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар