Главно РС и матица

Вучић и Брнабић замолили Ли Манчанга да пренесе Сију да је Србија у досад најтежој ситуацији

КИНЕСКИ АМБАСАДОР ОБЕЋАО ДА ЋЕ О ТОМЕ ОДМАХ ОБАВИЈЕСТИТИ СВОГ ШЕФА ДРЖАВЕ
  • Александар ВУЧИЋ: „Упад јединица РОСУ у Северну Митровицу показао је да су снаге КФОР, односно НАТО, намерно обмањивале свеукупну јавност и данас је свима јасно по чијем налогу и у спрези са којим силама су представници НАТО лагали”

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић и предсједница Владе Републике Србије Ана Брнабић замолили су амбасадора Кине Ли Манчанга да пренесе кинеском руководству да Србија никад није била у тежој ситуацији, а Манчанг је узвратио да ће већ у току дана о томе обавијестити свог шефа државе.

Предсједник Вучић и премијерка обавијестили су амбасадора Кине о најновијем развоју ситуације, послије јутрошњег упада јединица РОСУ у Северну Митровицу.

Предсједник Вучић и премијерка Брнабић су замолили амбасадора Лија да пренесе кинеском руководству да Србија никад није била у тежој ситуацији, упркос својим сталним позивима на мир и стабилност, уз озбиљан и одговоран приступ решавању свих проблема.

„Упад јединица РОСУ у Северну Митровицу показао је да су снаге КФОР, односно НАТО, намерно обмањивале свеукупну јавност и данас је свима јасно по чијем налогу и у спрези са којим силама су представници НАТО лагали”, рекао је председник Вучић, преноси Танјуг.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар