Главно РС и матица

Вучић пред полазак за Брисел: Неће бити капитулације, ни повратка у деведесете

„СРБИЈА ЋЕ ИЋИ НАПРЕД – КОЛИКО ГОД ТО БИЛО ТЕШКО“
  • Изјавио: Нека се не сикирају ни они који се унапријед спремају да нас нападају, зато што смо потписали нешто, јер ћемо тако да будемо издајници… Бринућемо и о њима

Извор: РТРС

ПРЕДСЈЕДНИК Србије Александар Вучић поручио је уочи одласка у Брисел на разговоре о Косову и Метохији да неће бити капитулације, нити повратка у деведесете.

– Србија ће ићи напријед ма колико тешко било и успјећемо да се изборимо за то – написао је Вучић на Инстраграму.

Вучић је захвалио оном дијелу људи у Србији који, како је навео, није велики, а који има повјерења у руководство и који вјерује да ће урадити оно што је најбоље за Србију.

– Онима који се унапријед спремају да нас нападају, зато што смо потписали нешто, јер ћемо тако да будемо издајници, а у ствари никада нису били забринути, и онима другима који уколико не потпишемо нешто унапред знају да смо криви, хоћу да кажем да се не сикирају, бринућемо о њима, нити ће бити капитулације, нити ће бити повратка у деведесете – навео је Вучић.

У Бриселу ће данас послије подне бити одржана нова рунда дијалога Београда и Приштине, на којој ће, како се очекује, тема бити француско-њемачки приједлог за нормализацију односа.

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар