Главно Странке

Вулић: Исак би остао политички лузер и кад би БиХ постала најперспективнија на свијету

„ЧИСТО ДА ЗНАШ: ТРАМП ЋЕ БИТИ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА САД, А ОН НЕ ВОЛИ ЛУЗЕРЕ“
  • Шефа Клуба посланика СНСД у Представничком дому ПС БиХ, реагујући на изјаву Исака да су се од 2017. године у САД промијенила три предсједника, а Додик и даље задржао статус лица под санкцијама: „Милорад Додик је легитимно изабран од грађана Републике Српске, а ти никад спознати нећеш шта значи биран бити и повјерење грађана имати“

ШЕФ Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић изјавила је да би федерални министар унутрашњих послова Рамо Исак остао политички лузер чак и кад би БиХ, неким чудом, постала најперспективнија земља на свијету.

– Једино што је добро код тебе јесте шеф кабинета, па те сјајно савјетује да ћеш искључиво помињањем /предсједника Републике Српске/ Милорада Додика бити у жижи медија. Српски народ не занимају америчке санкције, јер то нису санкције САД већ /амбасадора САД у БиХ/ Мајкла Марфија и њему сличних србомрзаца – оних што су и са тобом на линији, а запослени су у Амбасади САД – поручила је Вулићева.

Према њеним ријечима, колико је Марфи мјера за срамоту Америке, некада велику силу, толико је Исак мјера за омаловажавање БиХ.

– Милорад Додик је легитимно изабран од грађана Републике Српске, а ти никад спознати нећеш шта значи биран бити и повјерење грађана имати – рекла је Вулићева, реагујући на изјаву Исака да су се од 2017. године у САД промијенила три предсједника, а Додик и даље „задржао статус лица под санкцијама“.

Она је поручила федералном министру да му је само познат непотизам и да је ту махер.

– И чисто да знаш – Доналд Трамп ће бити предсједник САД, а његова администрација не воли лузере, нити људе без карактера. Све ми се чини – име Милорад Додик ће бити избрисано са „црне листе“, али и твоје трајно уписано на исту – нагласила је Вулићева.

Напомињући да се Исак позива на политичку ликвидацију предсједника Републике Српске и угрожава суверенитет БиХ, Вулићева је поручила Исаку да политика није игра покера.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар