Главно Странке

Вулић: Изетбеговић се без стида дичи прогоном Срба из Сарајева и ФБиХ

„БАКИР ЈЕ ПРВИ ПУТ БИО ИСКРЕН ПА ПРИЗНАО ДА СУ ИСТРИЈЕБИЛИ СРБЕ У САРАЈЕВУ“
  • Сања ВУЛИЋ: Повријеђен због лошег изборног резултата, Изетбеговић у очају иде из лошег у лошији потез и доводи нас на пут – „што више Изетбеговића, то мање БиХ“
  • Предсједник СДА Бакир Изетбеговић, говорећи о формирању власти у ФБиХ, уз оцјену да је СДА незаобилазан фактор, изјавио да је најмањи и најмање захтјеван за освајање српски клуб делегата јер Срба у Федерацији има 30 пута мање него Бошњака, али да тај дио контролише СДП

ПРЕДСЈЕДАВАЈУЋА Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић оцијенила је да се предсједник СДА Бакир Изетбеговић, у изјави у вези са формирањем Клуба српског народа у Дому народа Федерације БиХ, без стида дичи прогоном Срба из Сарајева и ФБиХ.

– Бакир Изетбеговић је по први пут био искрен, па јавно рекао да су истријебили Србе из Сарајева, а како би задовољили међународну заједницу, обезбједили су конвертите који се само изјашњавају да су Срби – рекла је Срни Вулићева.

Она је истакла да је јасно да будућности у БиХ нема све док се сије мржња и народи, попут српског и хрватског, мајоризују.

– Повријеђен због лошег изборног резултата, Изетбеговић у очају иде из лошег у лошији потез и доводи нас на пут „што више Изетбеговића, то мање БиХ“ – рекла је Вулићева.

Она је напоменула да је искључиво ствар политичког корпуса у ФБиХ ко ће и шта бити у том ентитету.

– Нас се то не тиче. ФБиХ стагнира по многим питањима у односу на Републику Српску баш из разлога што нису имали карактерне вође већ послушнике међународне заједнице – додала је Вулићева.

Предсједник СДА Бакир Изетбеговић је, говорећи о формирању власти у ФБиХ, уз оцјену да је СДА незаобилазан фактор, изјавио да је најмањи и најмање захтјеван за освајање српски клуб делегата јер Срба у Федерацији има 30 пута мање него Бошњака, али да тај дио контролише СДП.

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар